Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Civil közösségek telepednének a gödöllői IPOSZ-székházba

2015-07-12 14:17:24

Szűk négy évvel ezelőtt jelenetős előrelépést jelentett a gödöllői civil szervezetek életében, hogy használatba kapták a Szabadság út 23. szám alatt található, egykoron rendőrőrsként is működött épületet. Mára kiderült, hogy az objektum – elsősorban helyiségei belső elhelyezkedése miatt – egyre kevésbé felel meg a civil közösségek igényeinek. A városnak jelenleg nincs anyagi forrása az épület átépítésére, valamint esetleges kibővítésére.

Keresve a megoldást, felmerült, hogy a Dózsa György út 25. szám alatt lévő IPOSZ-székház alkalmas lenne a probléma megoldására. Az érintettek felvették a kapcsolatot, és arra jutottak, hogy a gödöllői önkormányzatot hosszabb távra, akár több évtizedre érdekelné a jelenleg elhanyagoltnak látszó udvarral és karzatos nagyteremmel rendelkező, kevéssel több mint ezer négyzetméter területű ingatlan használata. Természetesen, az épület részleges felújítása nem lesz elkerülhető, erre áldozni kell majd a közkasszából.


A történet azonban egyelőre még nem tart itt, hiszen a gödöllői képviselőtestület tagjai csupán azt fogadták el, hogy a településvezetés kinyilvánítja szándékát a Gödöllő és Vidéke Ipartestület székházának hasznosításra történő átvételéről. A polgármester felhatalmazást kapott az ezzel kapcsolatos tárgyalások lefolytatására, illetőleg arra, hogy a szükséges szerződéseket készíttesse elő, majd döntési javaslattal terjessze a városatyák elé.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online