Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Száz önkéntes a gödöllői Palotakerti oviért

2015-06-18 18:43:59

A nyár érkeztével kívül-belül megszépült a Palotakerti óvoda Gödöllőn. A felújításban a Tigáz közel 100 önkéntese vett részt, akik nemcsak az épület festésében és parkettázásában segítettek, de a gyerekek nagy örömére, az udvar is megújult, ráadásul az ovi új eszközökkel is gazdagodott olvasható a társaság június 18-i sajtóközleményében.

Csaknem 100 önkéntes, közel 2 ezer négyzetméter felújított fal- és padlófelület, két biztonságosabb és szebb épület, egy parkosított udvar, egy teljes nap és határtalan segíteni akarás: a Tigáz-csoport önkéntesei segítségével idén újabb gyermekintézmény újult meg.

A dolgos kezeknek köszönhetően ezúttal a gödöllői Palotakerti óvoda öltözött új köntösbe, méghozzá kívül és belül egyaránt. A segíteni vágyók azon túl, hogy kifestették és leparkettázták az ovi helységeit, valamint biztonságos gumitalajra cserélték az udvar aszfaltját, hasznos felszerelésekkel varázsolták korszerűvé és otthonossá a kicsik birodalmát. A felújított oviban a Tigáz révén a régi gyermekasztalokat és -székeket újakra cserélték, valamint helyet kapott az intézményben – többek között – egy-egy új mosógép, fűnyíró, porszívó, vezeték nélküli telefon, továbbá informatikai eszköz is.

A felújított gödöllői óvoda nem kevesebb, mint 240 kisgyermek számára jelenti a második otthont. A tizenhat óvó néni és fél tucat dada elsődleges feladatának tartja a gyerekek egészséges fejlődésének segítségét, valamint a közös programok szervezését. A Tigáz ezért kiemelten fontosnak tartotta a közösségi rendezvényeknek helyet adó udvar biztonságosabbá tételét, aminek köszönhetően az apróságok a játékos és mozgás-gazdag foglalkozások közben is teljes biztonságban lehetnek.


- Olyan lehetőséghez jutottunk a Tigáznak köszönhetően, ami csak egyszer adatik meg az életben, de a legtöbb esetben egyszer sem. Nem csak szebb és komfortosabb lett az intézmény, hanem sokkal gyermekbarátabb és egészségcentrikusabb is. A felújítás olyan terhet vett le a vállunkról, aminek megoldására a támogatás nélkül, önerőből nem nyílt volna lehetőségünk. Külön hálával tartozunk a társaság munkatársainak, akik időt és energiát nem kímélve, áldozatos munkájukkal járultak hozzá óvodánk megszépüléséhez és a gyerekek fejlődéséhez – nyilatkozta Varga Lilla, intézményvezető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online