Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kitépte a fejsérülést szenvedett idős nő kezéből a táskát

2015-06-10 15:36:12

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 16 éves kerepesi fiú ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú gyanúsított június 8-án, 20 óra körüli időben Kerepesen, a Hársfa utcában megkísérelte kitépni a 69 éves sértett kezéből a táskáját, azonban az idős asszony azt nem engedte el. Ekkor a 16 éves fiú meglökte a sértettet, aki ettől elesett és beverte a fejét a járdába. A gyanúsítottnak így sikerült megszereznie a táskát, majd elmenekült a helyszínről. Az idős asszony az esés következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A kistarcsai és a gödöllői rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását, aminek eredményeként azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalt. A gödöllői rendőrök a fiút a bűncselekményt követő néhány órán belül a lakásában elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók ezt követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online