Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Világhírnév 10 perc mozgással

2015-06-05 10:03:41

Június 19-e és 21-e között a gödöllői Curves női edzésklub beírhatja magát a Guinness-rekordok könyvébe azzal, hogy 50 óra leforgása alatt 1.000 hölgy edz non-stop a Szent Imre utca 6/b. szám alatt található helyiségben.

A világraszóló eseményre – aminek június 20-i, szombati napja egybeesik a Múzeumok éjszakája helyi programjaival – már javában tart a részvételi regisztráció ezen az internetes elérhetőségen, vagy személyesen, a helyszínen. Ezen kívül a június 12-14. között az Isaszegi úti Arborétum területén megrendezendő ArboFeszten lesz egy Curves-stand, ahol ugyancsak alkalom nyílik majd regisztrálni a Guinness-rekord kísérletre.

Az egyedülálló programon résztvevő, 12-99 éves korú hölgyeknek nem csak a „hírnévért” érdemes vállalniuk az egy főre eső, mintegy 10 perces mozgást, hanem azért is, hogy a nyári időszakra kedvezményes bérletvásárlási lehetőséghez jussanak.
S hogy rekordkísérlet ideje alatt a férfiaknak is szerezzenek némi örömet, a klubtag vendégek férjei 2-2 órás váltásban betekinthetnek a női klub életébe, és elmélyedhetnek a számukra szervezett Curves-pókerben.

További különlegessége a rekord-kísérletnek, hogy több kategóriában díjazzák a LEG-eket (legidősebb, legfiatalabb résztvevő, honnan jön a legtöbb rekord-kísérletező stb.), akik jutalmazására különdíj-felajánlás tehető.

Kit támogassunk a Guinness-rekord kísérlet önkéntes nevezési díjából?
Jótékonysági akció is társul a gödöllői Curves női edzésklub által meghirdetett Guinness-rekord kísérlethez. Az ingyenes rendezvényen lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők 100-200 forintos nevezési díjat fizetnek önkéntes alapon, és az így összegyűlt összeget karitatív célra fordítják.

A május végég lezajlott ajánlás alapján hat kedvezményezettre érkezett javaslat. Ezek az alábbiak:
• a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola játszótere. Az iskola az elmúlt évben minden ennek rendelt alá, nyáron szeretnék megvalósítani a játszóteret, ha összegyűlik a hiányzó összeg.
• Szikszai Szintike. Az összefogás célja Szintia fejlesztésének segítése, mozgás- és kommunikáció-fejlesztő terápiák, eszközök elérhetővé tétele.
• Krémer Andrea egyedülálló anyuka, akinek gyermekei valószínűleg örökletes szívbetegségben szenvednek.
• a gödöllői Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Szolgálat. Nehéz helyzetbe jutott családokon és gyermekeiken segítenek.
• Kirchhofer SE. Minden évben megmozgatják futóversenyeiken a gödöllői és környékbeli lakosokat.
• Gödöllői Értékvédő Közhasznú Egyesület. Csángó és kárpátaljai gyermekek nyaraltatására gyűjtenek.

Június 13-ig (szombat) a curves@godollofitness.hu email címen bárki szavazhat arról, hogy a felsorolt lehetőségek közül melyiket tartja a pénzadománnyal leginkább támogathatónak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online