Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnt férfit keresnek a gödöllői rendőrök

2015-06-04 15:14:11

Körözési eljárást folytat a Gödöllő Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Jóljárt Mihály eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 76 éves veresegyházi férfi május 12-én 15 óra 30 perc körüli időben Veresegyházon elesett, ami miatt a mentőszolgálat munkatársai egy váci kórházba szállították, ahol megvizsgálták és otthonába bocsátották. Haza azonban nem ért, azóta életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jóljárt Mihály 165 cm magas, sovány testalkatú, körülbelül 65 kg testsúlyú. A férfinek kopaszodó, kevés, őszes haja van, amit hátra fésül. További jellegzetessége, hogy nehezen beszél, mivel nincs felső fogsora. Eltűnésekor szürke színű rövid ujjú pólót és sötét árnyalatú melegítőnadrágot viselt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Jóljárt Mihályt felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a (06-1) 236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható (06-80) 555-111/140 Telefontanú zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online