Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Év boltja lett a Gödöllő Coop Zrt. veresi egysége

2015-05-22 13:25:12

Az utóbbi években a gödöllői vásárlók tapasztalhatták, hogy a Gödöllő Coop Zrt. – igazodva a növekvő igényekhez – sorra újította meg boltjait a városban. A kereskedelmi cég legutóbb a veresegyházi egységét korszerűsítette, és a főtéri üzlet a napokban elnyerte az Év boltja címet a szupermarket kategóriában – tájékoztatta hírportálunkat Dúl Nándor marketing vezető.


Az interneten is zajló versengést az Élelmiszer szaklap hirdette meg, idén első ízben. A kiírásra csaknem 90 színvonalas nevezés érkezett. A szakemberekből álló zsűri – különféle elbírálási szempontokat (vevőbarátság, vásárlói tér használhatósága, fenntarthatóság, esztétikai kialakítás, dekorációk kreativitása, arculat, egyedi ötletek) figyelembe véve – szűkítette a mezőnyt, és kiválasztotta a kategória-győzteseket. Ezt követte az internetes szavazás, aminek május 20-i lezárása után kiderült, kik lettek a nyertesek.
A díjátadó ceremóniát május 28-án, csütörtökön, Visegrádon, a Silvanus Hotelben, az Élelmiszer szaklap Szakma Napja konferenciáján rendezik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online