Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bebiztosította bronzérmét a gödöllői kézilabda-csapat

2015-05-09 20:43:34

NB II. Északi-csoport, 21. forduló:
Gödöllői KC – Csömör KSK 26-22
(12-9)

Viszonylag egyszerű volt a képlet a forduló rangadója előtt: a csömöriek biztos másodikként léptek küzdőtérre a harmadik helyért harcoló gödöllőiek ellen, akikre a szezon utolsó hazai meccsén nagyon megnyugtatóan hatott volna a két pont, hogy éremmel zárhassák a bajnoki évadot.

Ezért igazi csapatként, példaértékű küzdőszellemről tanúbizonyságot adva harcolt Bartos Gábor együttese. A gödöllői tréner a mérkőzés után érdeklődésünkre elmondta, hogy a huszonkét kapott gól egyértelműen a védőmunkát dicséri, ami elsősorban akarati tényező kérdése. Jól sikerültek az ütközések, amikből rendre megindulhattak, és viszonylag könnyű gólokat értek el. Bartos Gábor kiemelte: az idény előtt a 6-9. hely valamelyikét célozták meg, így a bronzérem megszerzése várakozáson felüli, örömteli tett, amiért elismerés illeti játékosait, valamint azokat is, akik segítették munkájukat.

A Gödöllői KC csapata 28 ponttal, 576-509-es gólkülönbséggel a 3. helyet foglalja el a csoport táblázatán.


Juniorok: Gödöllő – Csömör 20-22
A már csoportbajnok, és száz százalékos mutatóval rendelkező csömöriek elleni pontszerzéssel gyakorlatilag eldőlhetett volna, hogy Mácsár Gyula tanítványai ezüstérmesként zárják a bajnokságot. Matematikailag nem dőlt el, mivel a különböző okokból némiképp tartalékosan kiálló, több serdülőkorú játékost is bevető hazaiak csak szorossá tudták tenni a mérkőzés végeredményét, fordítani képtelenek voltak. Pedig erre lett volna bőven lehetőségük, hiszen a csömöriek az utolsó öt percen belül gólínségben szenvedtek, ám a nem kellően türelmes gödöllői fiatalok „leutánozták” riválisukat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online