Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Összeült a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum „parlamentje”

2015-04-14 17:34:52

A Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum 2010 óta működik Gödöllő és térsége foglalkoztatási és gazdasági helyzetének fejlesztése céljából. A partnerség mára több mint 80 szervezetet számlál tagként, akik között nagyvállalati, valamint kis- és középvállalkozói szektor munkáltatói, önkormányzatok, munkaügyi központ, képző intézmények, szociális és civil szervezetek, médiapartnerek találhatók.

A paktum „parlamentjeként” évente megrendezik a Foglalkoztatási Fórumot. Az idei, a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda báltermében április 14-én lezajlott rendezvényen a térség foglalkoztatási helyzetének ismertetése és megvitatása, illetőleg a kisgyermekes nők foglalkoztatási helyzetéről, valamint foglalkoztatásuk előnyeiről szóló előadások mellett, átadták a Közép-Magyarországi Visszafogadó Munkahely Díjat, amire gyermekgondozási szabadságuk után korábbi munkahelyükre sikeresen visszatért szülők nevezhették munkaadójukat a Munkám visszavár elnevezésű pályázaton.


A JÓL-LÉT Alapítvány által életre hívott elismerő címet a közép-magyarországi régióban a General Electric (GE) Hungary Kft. Power & Water Divízió 1.500 főt foglalkoztató veresegyházi részlege érdemelte ki. A díjat a cég humán erőforrás (HR) részlegének munkatársai, Blaskovics Eszter (balra) és Szabó Letícia vették át Gödöllő társadalmi megbízatású alpolgármesterétől, Pecze Dánieltől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online