Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Invitel-hostessek kínálják a csodakódokat a Szabadság téren

2015-04-14 11:04:39

Az Invitel április 1-jén indította útjára új kezdeményezését, amiben 20 településen – köztük Gödöllőn is – igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet a súlyos betegségben szenvedő helyi gyermekek életébe.
A lakosok kódok beváltásával segíthetnek megvalósítani a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány által felkarolt, életet veszélyeztető betegségekkel kezelt gyermekek kívánságait. Az Invitel minden kódregisztráció után növeli a támogatási összeget, és a résztvevők között összesen 20 darab tabletet sorsol ki abban bízva, hogy így minél többen hozzájárulnak egy-egy gyermekálom teljesítéséhez.

A támogatói kódok a postaládákban, az Invitel Pontokban (Gödöllőn a Dózsa György út 1-3. szám alatt), a www.invitel.hu/csodalampa oldalon vagy az ott található menetrendben jelölt napokon az Invitel hostesseinél érhetők el és regisztrálhatók április 30-ig. A csinos lányokkal Gödöllőn április 16-án, csütörtökön, a Szabadság téren találkozhatnak a helybéliek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online