Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ünnepi forgalomkorlátozás, fokozott rendőrségi ellenőrzés

2015-03-12 19:45:31

Március 13-án, pénteken 13 órától március 15-én, vasárnap 24 óráig tart a rendőri akció a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – adta hírül a police.hu. Az intézkedést dr. Mihály István rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője rendelte el.

A gödöllői kapitányság illetékességi területét is érintő intézkedés célja a megye területén történő balesetek (halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó) megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
A rendőrség munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Forgalomkorlátozás Gödöllőn
Március 15-én, vasárnap 11 órától 13 óráig a Petőfi teret mindkét irányból lezárják, míg a Szabadság tér – Dózsa György út – Kossuth Lajos utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Szilhát utca – Dózsa György út útvonalon – félpályás útlezárás mellett – rendőrök irányítják a forgalmat.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online