Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két helyen múlt Kaptur Éva középdöntőbe jutása

2015-03-07 10:37:27

Idén Prága a házigazdája a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságnak, ahol hazánkat 12 versenyző képviseli. Egyikük Kaptur Éva, a Gödöllői EAC sprintere, aki a 60 méteres síkfutásban állt rajthoz.

A 7,36 másodperces egyéni csúccsal nevezett gödöllői atléta az első előfutamban volt érdekelt szombat délelőtt, a 6-os pályán kísérelte meg a továbbjutást a vasárnap kora délutáni középdöntőbe. Minden futamból az első négy helyezett, illetve a további négy, legjobb időeredményt elérő futó folytathatta a küzdelmet a top 24 között.
Karlik Pál edző tanítványa a – görög versenyző kiugrása miatt – megismételt start után mindössze 7 századmásodperccel maradt el a negyedik helyezettől, 7,46 másodperces idejével ötödik lett, és abban reménykedhetett, hogy a még hátralévő négy futamból nem előzik meg négyen. Sajnos, hiába: a második futamból a cseh Urbánková (7,37 mp), a harmadikból a honfitárs, Nguyen Anasztázia (7,33 mp), a negyedikből a finn Latvala (7,36 mp), míg az ötödikből a luxemburgi Tshilumba (7,38 mp) és a litván Grincikaite (7,41 mp) is gyorsabb volt Évánál, aki 26-dikként búcsúzott a további megmérettetéstől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online