Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő helyett Bécsbe vitte, ahol prostitúcióra akarta kényszeríteni

2015-02-04 08:45:19

Személyi szabadság megsértése bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatott a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. Sándor 31 éves domonyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított tavaly januárban bement egy bagi ingatlanba, majd ott felkeltette és felpofozta nő ismerősét. Ezt követően azt mondta a nőnek, hogy öltözzön fel és menjen vele Gödöllőre, de ennek a sértett nem akart eleget tenni. Ekkor H. Sándor megütötte, aminek hatására a megfélemlített nő felöltözött. A 31 éves férfi a sértettet – annak akarata ellenére – a gépkocsijához rángatta és belökte a járműbe. A gyanúsított azonban a gépkocsival nem Gödöllőre, hanem Bécsbe ment, és közölte a nővel, hogy ott prostituáltként kell majd dolgoznia. Amikor a sértett ellenkezni kezdett, akkor H. Sándor ismét megütötte. A későbbiekben, a szükséges munkavállalási engedély és a sértett sérülése miatt, prostitúciós tevékenység végzésére nem került sor. A bántalmazott nő – az igazságügyi szakértő véleménye alapján – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A feljelentést és a szükséges nyomozási cselekmények elvégzését követően a gödöllői nyomozók júniusban gyanúsítottként hallgatták ki H. Sándort. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online