Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői siker az első téli Spartan Race-en

2015-01-26 16:38:50

Január 24-én rendezték meg a világon az első Winter Spartan Race-t, a spártai extrém akadályfutó-verseny téli változatát a szlovákiai Jasná-sícentrumban. A 2.300 – többek között Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból, illetve Magyarországról érkezett – résztvevőnek a több mint 7 kilométeres hosszúságú pályán 15 akadállyal, a folyamatosan eső, sokszor térdig érő hóval, a fagypont alatti hőmérséklettel és a 2.024 méteres magasságban fekvő hegycsúccsal kellett megküzdenie.


A gödöllői Villa Grande Dream Team crossfit csapata 14 indulóval vágott neki a megmérettetésnek. Városunk versenyzői sikerrel vette az akadályokat, és végül az első négy befutó csapattag ideje alapján számottevő különbséggel, több mint 20 perccel a második helyezett előtt megnyerte a csapatok versenyét. A gödöllői különítmény legjobb négy idejét Czindrity Attila, Ambrus Ádám, Nikolics Zorán és a helyi kapitányságon szolgálatot teljesítő rendőr, Villányi Tamás futották. Czindrity Attila emellett a nyílt egyéni kategóriában ugyancsak diadalmaskodott. A gödöllői egységet Vér Gábor válogatott cselgáncsozó, crossfit-edző készítette fel.
A gödöllői crossfit alakulatnak – az őszi, Hungaroringen megrendezett első spártai versenyén elér sikere után – ez volt a második győzelme.

Akik kellő motivációt, kitartás és erőt éreznek magukban, illetve szeretnének csatlakozni egy kiváló csapathoz, azokat minden hétfőn, szerdán és pénteken 19 órától a Villa Grandéban (Táncsics Mihály út 5.) szeretettel várják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online