Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vendéglátós befektetőért kiált a belvárosi ingatlan

2014-12-30 12:06:27

Nyár óta zárva van, de csak december közepén került napirendre a Szabadság út 4. szám alatt – a Testőrlaktanya és a Művészetek Háza között – található, az utóbbi években Kastélykert étteremként (korábban Pálma cukrászdaként) működött épületingatlan és a hozzá tartozó földterület hasznosítása.

A karbantartási hiányosságokat hordozó, műszaki és esztétikai szempontból nézve sem makulátlan állapotú, belső tereiben befejezetlen padlóburkolattal rendelkező épületért ebben az évben csaknem nettó 2,2 millió forintos használati díjat kért a tulajdonosi jogokat gyakorló gödöllői önkormányzat, amely pályázati kiírás elfogadásával próbál meg jobb sorsot szánni a belvárosi ingatlannak.


A hasznosítás módjára nézve, az új épületrészben a vendéglátás a tulajdonosi elképzelés, míg a régi terekben a vendéglátásoz, turizmushoz kapcsolódó tevékenységet favorizálják. A hasznosítás részleteire, a bérlet időtartamára, feltételeire a pályázónak kell javaslatot tennie. Miként az épület tervezett felújítására is a befektetőtől várnak elképzelést, úgy, hogy annak pénzügyi forrását hitelt érdemlően meg kell jelölnie.

Egyelőre nehéz megjósolni, menyire lesz vonzó a lehetőség. Annyi azonban bizonyosra vehető, hogy a vállalkozó kedvű pályázó(k) több tízmilliós beruházással áll(nak) majd szemben. A hasznosítási pályázat kiírásának határideje január 15-e.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online