Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőt is elérheti a havazás

2014-12-27 14:30:14

Ha beválik a meteorológusok jóslata, december utolsó hétvégéjén Gödöllőt is elérheti a havazás. A téli csapadék érkezése és a fagypont körül várható hőmérséklet nem csak az önkormányzat kezelésében közterületek és járófelületek hó- és csúszásmentesítéséért felelős, november közepétől március derekáig 24 órás készenléti ügyeleti szolgálatot működtető VÜSZI Kft. munkatársai számára jelent kihívást, hanem a lakosságnak is ad feladatot.

Jelentősebb hóesés esetén a társaság dolgozói – a kialakult gyakorlat szerint – három ütemben látnak neki a gödöllői utak takarításának. Az első ütemben az autóbusz-járatok útvonalát teszik járhatóvá. A második ütemben a gyűjtőutakat és a lakótelepi utakat takarítják, míg a harmadik ütemben a földutak tisztítására helyezik a hangsúlyt.
Lényeges tudnivaló, hogy a városi – akár autós, akár gyalogos – közlekedés biztonságának fenntartása a téli időszakban nem kizárólag a VÜSZI feladata, hanem az ingatlantulajdonosoké is, akik számára kötelező az épületük előtti járdaszakasz hótól vagy jégtől történő megtisztítása.


Az időkép.hu előrejelzése szerint Gödöllő térségében néhány centiméteres hólepelre lehet számítani a következő napokban. Frissülő adatok a képre kattintva érhetők el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online