Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A góréknak egyhavi, a beosztottaknak kétheti jutalom jár Gödöllőn

2014-12-11 12:43:00

Az esztendő utolsó képviselőtestületi üléseinek már-már elmaradhatatlan velejárója a gödöllői városvezetők jutalmazása. December 11-én sem volt ez másként, és – ha nem is egyhangú szavazással, de – egyhavi, közpénzből finanszírozott pluszlóvéval idén is kalkulálhat településünk két top-góréja.

Gödöllő kiegyensúlyozott és stabil gazdálkodásának folyamatos fenntartásáért, a feladatellátás körülményeinek biztosításáért, illetőleg az elvégzett és folyamatban lévő fejlesztések érdekében végzett tevékenységért extrapénzben részesült városunk polgármestere és egyik – immár társadalmi megbízatású – helyettese.
Gémesi György bruttó 598.300 forintra tarthat igényt, míg Pecze Dániel személyes bevétele bruttó 269 ezer forinttal növekszik az akár 13. havi fizetésnek is felfogható plusz juttatással. A többségi szavazással jóváhagyott kifizetések és az azzal összefüggő járulékok a városi közkasszát terhelik.

S hogy ne érje szó a ház elejét, a lokálpatrióta klubos többségű településvezetés – kiegészítve az eltérő mértékű bérmaradványt – anyagi fedezetet biztosított ahhoz, hogy a gödöllői önkormányzat által fenntartott intézményekben (bölcsődék, óvodák, múzeum, könyvtár, egészségügyi központ, Forrás, szociális otthon) munkát vállalók is kapjanak jutalmat: a vezetők egyhavi, a dolgozók kétheti, differenciáltan szétosztható pénzre számíthatnak. Az ehhez szükséges feltételt 28.531.000 forintos nagyságrendű városi költségvetési tétel átcsoportosításával teremtették meg, amiből 22.466.000 forint a bért, míg 6.065.000 forint a járulékot fedezi.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online