Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Zajlik az ónos eső okozta károk felszámolása

2014-12-02 08:34:22

Több mint négyszáz esetben érkezett jelzés a Pest Megyei Katasztrófavédelem műveletirányítási központjába a december első napján kialakult időjárással összefüggésben. A szervezet honlapján olvasható tájékoztatás szerint Gödöllőn, Kerepesen, Mogyoródon is gondot okoztak a közlekedésben a kidőlt fák. Valkó települést Gödöllő irányából továbbra sem lehet megközelíteni, és a 3-as számú főúton is gyakran akadozott a forgalom. Az M3-as autópályán Hévízgyörk közelében szintén nagyméretű fa dőlt az érintett útszakaszra.

Az M31-es autópályán egy villanyvezeték az arra közlekedő teherautóra, illetve az úttestre szakadt, ezért ezen a szakaszon a kárelhárításig szünetelt a forgalom. A police.hu tájékoztatása szerint vezeték szakadása miatt december 2-án 7 órakor az M31-es autóutat teljes hosszában ismét lezárták a rendőrök. Az arra közlekedők Budapest határáig az M0-ás autóúton tudnak haladni és az M3-as autópályára is az M0-ás autóúton keresztül tudnak felhajtani.

Több olvasónk is jelezte, hogy Gödöllő egyes részein áramkimaradás van. Sokan próbáltak a szolgáltatóval kapcsolatba lépni, és voltak olyanok is, akik a gödöllői székhelyű Elektromos-Műszaki Szolgáltató Kft-t hívták segítségül. Ez utóbbi azonban nem megoldás a bajra, mert – amint arról Gáborné Unger Edina, a cég munkatársa hírportálunkat tájékoztatta – a gazdasági társaság az áramkimaradási problémák elhárításában nem illetékes.

Ahol a körülmények engedik, zajlik az ónos eső okozta károk felszámolása. A folyamat akár több napig is eltarthat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online