Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fokozottan odafigyel a rendőrség a gödöllői vendéglátóhelyekre

2014-09-19 18:45:10

A gödöllői vendéglátóhelyek üzemeltetői és az ott időzők az utóbbi napokban többször is találkozhattak a helyi rendőrkapitányság járőreivel, akik a szórakozóhelyek környékén lakók véleményét is kikérik. A hatósági ellenőrzés elsősorban a fiatalkorúak alkoholfogyasztásának kiszűrésére és a működési engedélyben foglaltak – főként a nyitvatartási idő – betartására terjed ki.

Érdeklődésünkre dr. Bozsó Zoltán dandártábornok, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője elmondta: a szervezett és az egész város területére kiterjedő ellenőrzés nem a vendéglátósok ellen irányul, hanem az egységek szabályszerű működésének fenntartására, illetve arra, hogy elejét vegyék az alkoholfogyasztás hatására a fiatalkorúak körében sajnálatos módon megszaporodott, sokszor garázdasághoz vezető bűncselekményeknek.
- Kapitányságunkra sok olyan lakossági bejelentés érkezik, ami nyugtalanítja a gödöllői vendéglátó- és szórakozóhelyek környezetében élőket – fogalmazott a dandártábornok. - Ezekről, a helybéliek biztonságérzetét zavaró gondokról a város címzetes főjegyző asszonya is értesítette kapitányságunkat, kérve közreműködésünket a helyzet normalizálása érdekében. Ennek teszünk eleget, együttműködésben azokkal az intézményekkel, akik érintettek és segíthetnek a problémakör mielőbbi felszámolásában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online