Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Akár ötmilliót is kereshet a Nemzeti Vágta gödöllői indulója

2014-09-17 12:50:25

Akárcsak az elmúlt években, idén is lesz lovasa és lova Gödöllőnek a szeptember 19-21. között a budapesti Hősök terén lezajló Nemzeti Vágtán. Szeptember 10-én a Hadtörténeti Múzeumban megtartott ünnepélyes sorsoláson dőlt el a 72 település indulóit tömörítő 12 előfutam összetétele és rajtsorrendje.

A Gödöllőt képviselő, mezőtúri illetékességű Szilágyi Zoltán – saját lova, Covásna nyergében – a nyolcadik futamban áll rajthoz, méghozzá a kék színnel jelölt 3-as pályán. Riválisai Nagykálló, Kerekharaszt, Sepsiszentgyörgy, Karád és Hernádnémeti lovasai lesznek.
Az előfutamokat szeptember 20-án, szombaton 14 órától bonyolítják le. Az öt középfutamba – amiket szeptember 21-én, vasárnap 11 órától rendeznek meg – az előfutamok első két helyezettje jut tovább, majd a legjobb 24 lovas közül kerül ki a vasárnap 18 órakor kezdődő döntő mezőnye. A győztes elnyeri a 2014 leggyorsabb lovasa címet és övé lesz az elsőnek járó ötmillió forintos fődíj, valamint a vándordíj, egy 1848-as huszárszablya. A döntőben második helyen célba érő lovas egymillió, a harmadik helyezett 500 ezer forintot kap, míg a 4. és 5. helyezett 300-300 ezer forintnak örülhet. Forrás: vagta.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online