Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három arany- és öt ezüstérmet nyert a GEAC a váltó ob-n

2014-09-07 15:45:23

Szeptember 6-án a budapesti Ikarus pályán rendezték meg az atlétikai váltók országos bajnokságát, ami leginkább alkalmas arra, hogy, mely egyesületek rendelkeznek a legnagyobb bázissal. A Gödöllői EAC atlétika erejét mutatja, hogy a versenyzőik 3 arany- és 5 ezüstérmet nyertek, és ami még fontosabb: az újonctól a felnőttig az összes korosztályban. Lássuk a Kriszt Balázs által szerkesztőségünkhöz eljuttatott korosztályonkénti eredményeket:

Felnőttek

A Karlik Pál vezette sprinterek mindkét nem 4x200 méteres váltóját magabiztosan nyerték. A hölgyeknél Kaptur Éva, Kálmán Csenge, Budai Alexandra, Répási Petra összeállításban, míg a férfiaknál Deák Nagy Marcell, Pozsgai Dániel, Tarlukács Ádám, Móré Győző alkotta a csapatot.

Juniorok

A Gadanecz György edzette 4x800 méteres női váltó hatalmas küzdelemben szerezte meg a bajnoki címet. A siker Nagy Imola, Moldován Horváth Katinka, Gelle Annamária és Koczkás Dóra nevéhez fűződött.

Ifjúságiak

Itt a Zsivóczky Attila és Karlik Pál irányításával készülő 4x400 méteres hölgyváltó és Gadanecz György 4x1500 méteres fiú váltója ezüstérmes lett. A csapat tagjai Ajkler Eszter, Kovács Emma, Szemjanyinov Paula, Renner Luca voltak, míg a fiúknál Kapitány Erik, Jenes Zoltán, Bencsik Dániel, Fekete Ábel alkotta a kvartettet.

Serdülők

Hatalmas küzdelemben lett ezüstérmes a Gadanecz György és Körmendy Katalin vezette 4x800 méteres leány váltó, Németh Eszter, Konkoly Natália, Budaházi Vanda, Erős Katica összetételben. Említést érdemel még a lányok – Frei Dalma, Csernyánszki Flóra, Csernyánszki Sára, Kriszt Katalin összetételű – 4x300 méteres- és a fiúk 4x800 méteres – Jenei Botond, Kovács Balázs, Hamar Miklós, Kapitány Márton összetételű – váltója, akik két-két 2000-es születésű versenyzővel alig maradtak le a dobogóról.

Újoncok

A legfiatalabbak között a Körmendy Katalin edzette fiú csapat kiváló versenyzéssel, mind a 4x100 méteres, mind a 4x600 méteres váltóban ezüstérmet nyert, Magyar Benedek, Mihály Ádám, Fekete Simon, Voloncs Balázs összetételben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online