Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kitépték az arany láncot az idős nő nyakából

2014-08-15 08:43:16

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya V. Tamás 20 éves és L. Rudolf 33 éves erdőkertesi lakosok ellen.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak augusztus 9-én, 12 óra körüli időben Erdőkertesen sétáltak az egyik utcában, ahol szembejött velük egy idős házaspár. Amikor egymás mellé értek, L. Rudolf hirtelen megragadta az idős nő nyakában lévő arany nyakláncot és letépte róla. A 78 éves férfi ekkor felesége védelmére kelt, azonban a gyanúsítottak fellökték, aminek következtében a földre esett és megsérült. V. Tamás és társa az eltulajdonított nyaklánccal elmenekült a helyszínről.

A gödöllői rendőrök a beszerzett adatok eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható erdőkertesi férfiakat. V. Tamást augusztus 12-én, míg 33 éves társát másnap elfogták és előállították. A nyomozók mindkét férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A faggatás során a terhelt személyek elmondták, hogy az ékszert B. Szilveszter 33 éves erdőkertesi lakosnak adták el. B. Szilvesztert a rendőrök augusztus 13-án elfogták, előállították és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
A nyomozóhatóság előterjesztést tett az őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, majd az illetékes bíróság augusztus 15-én előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online