Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Albérlet + diákigazolvány = kedvezményes internet

2014-08-01 17:09:55

Idén közel 74 ezer diák kezdi meg főiskolai vagy egyetemi tanulmányait, akiknek a nyár bizonyára további izgalmakat is tartogatott. Nehéz próbatételeken és hosszú várakozáson vannak túl, de mostanra már biztosan tudják, melyik intézményben tanulnak tovább. Az első örömök és a nyári pihenés után újabb feladatok várnak rájuk: készülődniük kell az évkezdésre, és sokaknak albérletet is kell keresniük. Az új lakhely kiválasztásában és berendezésében az internet is fontos szerepet játszik, hiszen a tanuláson kívül számos helyzetben lesz rá szükségük. Az Invitel most kifejezetten az ő igényeikhez illeszkedő, kedvező ajánlattal jelentkezik országszerte hat településen, köztük Gödöllőn is.

Új hely, új élet – az internet a barátunk
A legtöbb diák számára a felsőoktatásban eltöltött évek jelentik az első lépést az önállóság felé. Rengeteg ilyen helyzetben nélkülözhetetlen az internet a diákoknak. A legtöbb felsőoktatási intézményben a vizsgákra is online kell jelentkezni és az iskolai feladatokhoz is jól jön a világháló, például, amikor a házi dolgozatokhoz gyűjtenek hasznos információkat. Ezenkívül bárhová is indulnak el az új lakóhelyükön, előre megtervezhetik neten az útvonalat, így biztosan nem tévednek el. Nem igényel továbbá órákat a környék felfedezése sem, hiszen a webes keresőkkel pillanatok alatt megtalálnak mindent. Azt is könnyen kideríthetik, hogy hol vannak a közelben a különféle boltok, a mozik és a szórakozóhelyek, vagy merre találják az iskola egyes épületeit. Ráadásul a weben keresztül egyszerűen tarthatják a kapcsolatot a családdal, valamint régi és új barátaikkal.

Legyen karnyújtásnyira!
A legkézenfekvőbb, ha ilyenkor az albérletben is van szélessávú internet, hiszen ott lehet a legkényelmesebben használni. Így nem kell mindig az iskolai számítógépeken netezni vagy ingyenes WiFi-hálózatokra vadászni a kávézókban. Sőt a mobilinternet-kvótákat sem szükséges számolgatni böngészés közben.

Kedvezményes ajánlat diákoknak
Az Invitel augusztus 1-től különleges szolgáltatást kínál kifejezetten a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára. Ha szeptember 30-ig csupán egy évre előfizetnek internetet is tartalmazó Invilág csomagra, 2015 júliusában és augusztusában 0 forint a havi díj. Mivel nyárra a tanulók többsége hazaköltözik, jelentős könnyebbséget jelenthet számukra, ha csökkenthetik a fix kiadásaikat. A gyors és korlátlan internet-szolgáltatás mellett a csomag ráadásul egy WiFi-eszközt is magában foglal. Ennek segítségével még jobban kihasználhatják a web nyújtotta lehetőségeket. Például, online hallgathatnak zenét az asztali gépen vagy laptopon, miközben okostelefonon az email-jeiket vagy a közösségi oldalakat böngészik. Lakótársaikkal pedig könnyedén osztozhatnak az internetkapcsolaton, így mindenki jól jár.

Netre fel!
Az Invitel új ajánlata augusztus 1-től érhető el Szegeden, Gödöllőn, Veszprémben, Kecskeméten, Baján és Siófokon. Az akciós szolgáltatáscsomagot az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező, 18. életévüket betöltött új lakossági előfizetők vehetik igénybe. Az akció 12 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén érvényes az internet mellett tévé- és/vagy telefonszolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online