Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Orvosi bútorokat vitt adományba a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület

2014-07-23 09:24:28

Adományátadás céljából szervezett utat a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület (GTE) július 19-én az erdélyi, Bihar megyei Hegyközszentmiklósra, a mintegy 900 fős, magyarlakta településre. A küldöttséget Sándorné Pálfalvy Beáta, a GTE elnöke (képen balra) vezette, aki Vörös István önkormányzati képviselő (középen) segítségével tett eleget a romániai Máltai Segélyszolgálat Nagyváradi Fiókja kérésének, miszerint: orvosi rendelő kialakításához használható bútorokra volt szükség.

Az adományokat – egy orvosi szekrényt, vizsgáló- és pihenőágyat, asztalt és széket – Bruncsák Gyöngyi, a romániai Máltai Segélyszolgálat Nagyváradi Fiókjának vezetője (képen jobbra), Béres Csaba, Székelyhíd polgármestere, Mocsár László, Hegyközszentmiklós önkormányzati képviselője, a Toldy Miklós Általános Iskola igazgatója és Kéri Nikolett, az erdélyi település szociális munkatársa vették át.


A magyarországi adományozók dr. Vaszil László gyermekorvos, a kerepesi Pediox-Pro Bt. ügyvezetője és dr. Kovács Márta gödöllői körzeti orvos voltak. A szervezésben dr. Tallósné Tompa Magdolna és dr. Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Kormányhivatal vezetője voltak segítségre, míg a szállításért Józsa Béla vállalkozónak és Besse Aladárnak, a vitézi rend tagjának mond köszönetet a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület vezetése.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online