Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hozd ki a nyárból a maximumot Invitel internettel!

2014-07-01 17:28:47

Július 1-től újabb akciós ajánlattal jelentkezik a Gödöllőn is szolgáltató Invitel. A legalább két szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokra előfizető új lakossági ügyfelek 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén a megrendeléstől számított első három hónapban 0 forintos havi díjért érhetik el a csomag részét képező internet szolgáltatást. Az Invitel egyúttal az online biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, így vírusvédelmi- és tartalomszűrő szoftvereket is biztosít internet csomagjaihoz, annak érdekében, hogy a nyárról csak kellemes emlékeink maradjanak.

Még több nyári szórakozás az Invitellel
A nyári időszakban rengeteg olyan esemény és kikapcsolódási lehetőség van, amelyekhez köthetően az internet szinte alapvető információforrássá, valamint ügyintézési eszközzé vált. A nyaralásra, hosszú hétvégékre készülve – például – a weben előre tájékozódhatunk úti célunkról és a programlehetőségekről, emellett akár szállásunkat is lefoglalhatjuk, vagy előre megvásárolhatjuk a belépőjegyeket a bennünket érdeklő koncertekre, fesztiválokra. A kutatások azt mutatják, hogy egyre többen használják az internetet a tervezéshez és a szervezéshez. Az adatok szerint, a szállásfoglalások csaknem fele online történik. Természetesen a nyári szórakozásban is fontos szerepet játszik az internet, egyre többen hallgatnak zenét és néznek videókat online. Az Invitel új ajánlata mindazok figyelmét is felkeltheti, akik a nyári hónapokra időzítik a költözést, amikor hosszabb szabadságot is ki tudnak venni, és a berendezkedés mellett az internet és a televízió nyújtotta szórakozás körülményeit is kényelmesen megteremthetik új otthonukban.

- Most mindehhez kedvezményesen, három hónapig 0 forintos havi díjért biztosítjuk az internetet az új Invilág csomagot megrendelőknek, illetve azoknak a meglévő lakossági ügyfeleinknek, akik új szolgáltatáselemmel egészítik ki jelenlegi előfizetésüket. Bízunk benne, hogy kedvező ajánlatunkkal teljesebbé tehetjük a nyarat, tekintve, hogy ügyfeleink – a gyors online böngészésnek, illetve az otthonról történő kényelmes ügyintézésnek köszönhetően – most még többet fordíthatnak az üdülésre, strandolásra vagy éppen a gyerekek táboroztatására és nemcsak anyagilag, hanem időben is – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Nyáron is biztonságban
Bár, a nyári hónapok sokaknak egyben a felszabadult, önfeledt kikapcsolódást jelentik, ilyenkor is fontos az elővigyázatosság. Amint azt is jól tudjuk, hogy felhevült testtel nem tanácsos a hideg vízbe ugrani, úgy saját érdekünkben az internethasználat során is törekednünk kell a veszélyek elhárítására. A biztonságos böngészést szolgálja az újonnan megrendelt Invilág csomagok kiegészítőjeként 90 napig díjmentesen kipróbálható Kaspersky vírusvédelmi program, valamint a vállalat honlapján elérhető, ingyenes szűrőszoftverek is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online