Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Futottak, ugrottak, dobtak és csobbantak

2014-06-24 17:46:38

Június harmadik hétvégéjén Egerben rendezték a 2002-es és 2003-as születésű atlétapalánták évadzáró atlétikai versenyét, ahol a Gödöllői EAC gyermekatlétái igen jól szerepeltek. A verseny neve: Fuss, ugorj, dobj és csobbanj Demjénben nevet viseli, mert az izzasztó verseny utáni, délutáni jutalom minden atlétának egy belépő volt a demjéni strandfürdőbe. Ott derült ki, hogy nem is fáradtak el igazán a gyerkőcök, hiszen bőven maradt erejük a csúszdázásra is!

A gödöllői indulók közül aranyérmes lett Dobránszky Laura 60 méter gátfutásban (10,1másodperc) és Fülep Dániel magasugrásban (115 centiméter).
Második helyet szerzett Ratkai Panni 300 méteren (49,4 másodperc), Lipcsei Marcell magasugrásban (125 centiméter), Szabó Flóra magasugrásban (115 centiméter), valamint Daróczi Kata kislabda-hajításban.
Bronzérmet nyert Kaló Johanna és Mihajlovich Alex 60 méteres gátfutásban (11,1 és 11,3 másodperc), szintén gáton Novák Kíra (11,5 másodperc), aki 300 méteren is dobogós lett 49,9 másodperces idővel. Rajtuk kívül harmadikként zárt még Lipcsei Marcell kislabda-hajításban (40,74 méter) és ugyancsak ebben a számban Fülep Dániel (36 méter), illetve Dobránszky Laura távolugrásban 440 centiméteres eredménnyel.


A Körmendy Katalin, Kovács Zoltán edzőpáros által felkészített gödöllői különítménynek tagja volt Szőke-Kiss Anna, Tóth Lilla és Daróczi Lili, aki 125 centiméteres magasugrásával lepte meg trénerét. Kató néni munkáját két rutinos atléta, Csernyánszky Flóra és Kriszt Annamária segítette a sikeres nap folyamán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online