Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői segítségnyújtás a szerbiai árvízkárosultaknak

2014-06-04 10:14:18

Sikeres gyűjtést szervezett a szerbiai árvízkárosultak javára a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület (GTE), a Török Ignác Gimnáziummal és a Premontrei Szent Norbert Gimnáziummal együttműködve. Június első napján Sándorné Pálfalvy Beáta, az egyesület elnöke (képen jobbra) és Vörös István (balra) személyesen adták át az adományokat Zenta Város Önkormányzata Vöröskeresztes Szervezetének, akik vállalták, hogy továbbítják a felajánlásokat a szomszédos ország árvíz-sújtotta területeire.
A főként ruhaneműkből és tartós élelmiszerekből összeállított gödöllői adomány érkezése egybe esett a várhatóan hamarosan Gödöllőn is fellépő orgonaművész, Varnus Xaver zentai Jézus Szíve-templomban tartott hangversenyével, aminek bevétele ugyancsak a nemes célt szolgálta.


A Gödöllői Testvérvárosi Egyesület vezetése ezúton is köszöni a helyi gimnazisták és családtagjaik adományait, Szedmák Ágnes és Dombovári Lászlóné segítségét, valamint Józsa Béla és Gergely H. János gödöllői vállalkozók önzetlen támogatását, akik a szállításhoz biztosították a technikai és személyi feltételeket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online