Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élő akadályt képeztek a Gödöllői Kalózok

2014-05-19 12:52:45

Május 17-én Csillebércen rendezték meg a Fighters’ Run elnevezésű extrém terepfutó verseny. Az indulóknak hegyen, völgyön, vízen, sáron, szögesdróton, árkon, bokron keresztül kellett teljesíteniük a 7, illetve 14 kilométeres távot.

De nem akárhogy! Élő akadály ugyanis először szerepelt a programban. A feladat teljesítése a Gödöllő Pirates (Kalózok) amerikaifocistáira hárult, akik ahogy tudták, gátolták a futok előrehaladását, és nem volt őszinte a versenyzők mosolya, amikor a gödöllői fiúkkal szembesültek.


A marcona tekintetű kalózok arra azért vigyáztak, hogy a kezdeti sokkot ne kövesse egészségügyi ellátás, így minden versenyző fizikailag ziláltan, de épségben haladhatott tovább. Az extrém megmérettetés az estébe hajlott, így az utolsó versenyzőt felkapták a Gödöllőt, mint sportos várost hirdető kalózok, és vele együtt futottak a célba – tájékoztatta hírportálunkat Huszárik György.

Az eseményről hosszabb összefoglaló készült, amit május 22-én, csütörtökön mutatnak be a SPORT1 Trash Talk című, 21.30 órakor kezdődő műsorában. Fotó: fightersrun.com


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online