Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kié legyen idén a Gödöllő Vállalkozója díj?

2014-05-13 13:17:28

Ebben az évben is átadják a helyi önkormányzat tagjai által 2002-ben alapított Gödöllő Vállalkozója díjat, ami évente két személynek ítélhető oda. A vonatkozó rendelet értelmében a kitüntető cím azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, valamint vezető tisztségviselőinek adományozható, akik olyan, tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, ami a település gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, és jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységükkel.

A díj elnyerésére alkalmasnak talált személy(ek)re bárki tehet javaslatot. Az írásos, rövid indoklással kísért ajánlást május 23-án, pénteken 12 óráig kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinetirodájára (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.). vagy a kovacs.reka@godollo.hu e-mail címre.

Emlékeztetőül: 2013-ban Józsa Béla vállalkozó, a száraztészta-gyártással közel három évtizede foglalkozó Józsa Kft. ügyvezetője, valamint Reményi Richárd, a Gödöllői Városi Filmszínház bérlője érdemelték ki a Gödöllő Vállalkozója díjat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online