Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megtört az átok, nyertek a gödöllői kézilabdázók

2014-04-26 21:15:37

NB I/B. Keleti-csoport, 23. forduló:
Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE – Gödöllői KC 20-25
(11-13)

A csoport utolsó előtti helyén tanyázó hajdúnánásiak otthonába látogatott Bartos Gábor sereghajtó csapata, amely a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül elveszítette matematikai esélyét a bennmaradásra. Az első győzelem megszerzése azonban motiválhatta a gödöllői legényeket.

Így is történt, hiszen városunk társulata szinte végig vezetve hozta el a két pontot a hajdúsági városból. Elsősorban azért, mert kevés gólon tudta tartani a házigazdákat. Ebben elévülhetetlen érdemeket szerzett a két gödöllői kapus, az első félidőben brillírozó Tóth Bence, majd a térfélcserét követően remeklő Nemes András. Támadásban Domokos Alex nyújtott kiemelkedő teljesítményt, aki egymaga 9 esetben vette be a hajdúnánásiak kapuját.

Huszonhárom forduló alapján a Gödöllői KC csapata 3 ponttal, 563-690-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Hajdúnánás – Gödöllő 26-42
Egyértelmű céllal, a két bajnoki pont megkaparintásáért léptek pályára a gödöllői fiatalok. Törekvésüket magabiztos játékkal teljesítették, mivel mind védekezésben, mind támadásban vendéglátójuk fölé nőttek. Nem kicsit, nagyon.
A gödöllői juniorok 30 ponttal, 678-603-es gólkülönbséggel az 5. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online