Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyártól az Invitel látja el az országos belföldi tudakozó szolgáltatást

2014-04-16 09:19:26

Az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatáselemek biztosítására kiírt tavaly novemberi pályázat lezárásaként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az egész ország területére kiterjedően a Gödöllőn is szolgáltató Invitelt bízta meg az országos belföldi tudakozó szolgáltatás nyújtásával. Az NMHH döntésében a szolgáltató által biztosított magasabb fokú minőségi paraméterek, valamint a vállalt és kedvezőbbnek ítélt díjazás játszottak meghatározó szerepet.
- Büszkék vagyunk arra, hogy a szabályozó hatóság az Invitelt választotta az országos belföldi tudakozó szolgáltatás megvalósításához – mondta el az NMHH döntése kapcsán David McGowan, az Invitel vezérigazgatója, aki azt is hozzátette: az Invitel felkészült arra, hogy Magyarország teljes területéről fogadja, és kiemelkedő színvonalon szolgálja ki a beérkező hívásokat, információ igényeket.

Az Európai Uniós egységesítési törekvéseknek megfelelően az NMHH korábbi rendeletében határozott az új telefonos tudakozó számok bevezetéséről. A kiemelten fontos, ezért az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatáselemek részét képező országos belföldi tudakozó szolgáltatás számára a hatóság a 11800-as telefonszámot jelölte ki. A szám 2014 nyarától áll valamennyi vezetékes- és mobiltelefon előfizető rendelkezésére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online