Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is kitünteti a város a pedagógusokat

2014-04-15 09:47:31

A június első felében esedékes gödöllői pedagógusnap programjának részeként idén is átadják a helyi önkormányzat által tizenhat éve alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat. A kitüntető cím olyanoknak adományozható, akik kiemelkedő eredményeket értek el a nevelő-oktató munkában, illetve annak szervezésében, irányításában. Ezen felül magas fokú pedagógiai, szakmai felkészültségük alapján, élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, valamint színvonalas és eredményes munkájukkal szolgálták a gödöllői gyermekek, a gödöllői ifjúság gondozását, nevelését.
A díj évente legfeljebb három személynek ítélhető oda. Elismerésre méltónak tartott jelöltre – írásban benyújtott, részletes indoklással – bárki tehet javaslatot. Az ajánlásokat április 25-én, pénteken 12 óráig lehet eljuttatni a polgármesteri hivatal polgármesteri kabinetirodájára (levélben: 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7, emailben: kovacs.reka@godollo.hu).

Emlékeztetőül: tavaly tizenhárom jelölt közül Szerdi Ildikó, a Kazinczy körúti óvoda vezetője, Drávainé Tisza Éva, a Szent Imre Katolikus Általános Iskola magyar-ének szakos tanítónője, valamint Dick Zsuzsanna, az Egységes Pedagógiai Szakszolgálat vezetője érdemelték ki a kitüntetést.Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online