Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Másfél évtizede házasodott? Ingyen járhatja be a gödöllői kastélyt!

2014-04-09 13:39:15

Április 20-án és 21-én, azaz: húsvét vasárnap és hétfőn immár hetedik alkalommal várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély szezonnyitó családi rendezvényére, az Ibolya napra, illetve a húsvéti kavalkádra. Vasárnap Erzsébet királyné kedvenc virága jegyében zajlanak a programok, hétfőn pedig színes, hagyományőrző eseményeken vehetnek részt a történelmi falak közé látogatók.

Az Ibolya napon ingyen tekinthetik meg a múzeumi terek relikviáit azok a vendégek, akik 2014-ben ünneplik az Ibolya-lakodalmukat, vagyis a 15 éves házassági évfordulójukat, és ezt a pénztárban igazolják. A múzeum látogatására ezen a napon 50%-os kedvezményt adnak az Ibolya nevű látogatóknak, valamint azoknak, akik ibolyaszínű ruhát viselnek.
A számos, érdekesnek ígérkező program mellett különlegességként szolgál, hogy az Ibolya napon lesz először látható Erzsébet királyné selyemruhája, amit Vinzenz Katzler a királyi családot Gödöllőn ábrázoló litográfiája alapján készített Kralovánszky Mária restaurátor. A ruhát Szabó Dóra, Erzsébet királyné megjelenítője mutatja be.

Húsvét hétfőn – a tavalyi debütálást követően – ismét megrendezik az Országos Plüssegér-találkozót, aminek célja, hogy megtalálják hazánk legkisebb és legnagyobb plüssegerét, illetőleg herceg Egérváry Elemér hasonmását. Jó hír a sajátos versengésen résztvevők számára, hogy a plüssegerek gazdái 10%-os kedvezménnyel fogyaszthatnak a kastély kávézójának kínálatából.
A Gödöllői Királyi Kastély Ibolya-napi és húsvéti programja részletesen
itt érhető el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online