Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Koncert Zentán, a jótékonyság jegyében

2014-03-25 07:54:36

Március 23-án jótékonysági koncertet szervezett a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület településünk szerbiai testvérvárosában, Zentán. A látogatás az Európai Regionális Szervezettel (ERGO) megvalósított pályázat eredményeként jött létre, amineknek keretében a Parlamentben megtartott, „Aktív Nők az Európai Unióban” című konferencián a zentaiak két fővel vettek részt.

Az eseményen jelen volt Sándorné Pálfalvy Beáta, a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület elnöke (képen jobbról a második), valamint Vörös István önkormányzati képviselő (jobbról az első). A jótékonysági koncert díszvendégei Ceglédi Rudolf, Zenta város polgármestere (jobbról az ötödik), Sirkova Anikó korábbi polgármester-asszony (balról az ötödik) és Kormányos Katona Gyöngyi helyi képviselőasszony (balról a második) voltak.
A gálaműsorban fellépett Patricia Bach chicagói operaénekes (jobbról a harmadik), Bárkányi Éva zongoraművész (balról a harmadik), a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, illetve Horváth József, a Fővárosi Tűzoltózenekar kűrt-művésze, a Duna TV zenei szerkesztője (balról a negyedik).


A gödöllői delegáció tagjai nem utaztak el üres kézzel Zentára: húsvéti ajándékot vittek és adtak át hátrányos helyzetű délvidéki kisiskolásoknak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online