Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ötvenezer forintért kínálják a belépőt a második gödöllői Erzsébet-bálra

2014-03-25 16:52:10

Másodszor rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastélyban a két éve nagy sikert aratott Erzsébet-bált. A november 15-én tartandó társasági esemény bevételéből a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

Az Erzsébet királyné korának szellemét idéző bál fővédnökének Győri Enikőt, a Külügyminisztérium államtitkárát kérték fel - tájékoztatta Gödöllő önkormányzatának kommunikációs igazgatója az MTI-t. Péterfi Csaba elmondta, hogy a hagyományteremtő céllal először 2012-ben rendezett bál után csaknem 1 millió forinttal támogatták a Peter Cerny Alapítványt, most pedig a motoros mentők munkájának fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

A bál vendége lesz Horgas Eszter fuvolaművész, a gödöllői születésű Herczenik Anna operaénekes és Cser Krisztián, a Magyar Állami Operaház tagja. A belépőjegyek vásárlásáról a bál honlapján, a www.erzsebetbal.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők április elsejétől. A báli belépőket idén 50 ezer forintért kínálják.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány 2005-ben alakult, 2006 óta egyik motoruk a gödöllői autópálya-mérnökségről indul útnak szükség esetén. Tavaly csaknem ezer alkalommal riasztották őket, ezen belül 174 esetben életmentő beavatkozást végeztek.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online