Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb boltját csinosította ki a Gödöllő COOP Zrt.

2014-03-20 14:12:18

A Gödöllő COOP Zrt. a napokban nyitotta meg megújult üzletét Csömörön. A helyiek körében nagy népszerűségnek örvendő, de korábban – elsősorban – esztétikai megújulást igénylő, a köznyelvben „Szövi”-ként vagy „Hangya”-ként is emlegetett üzlet március 14-én adták át a vásárlóközönségnek. A megnyitást nagy várakozás előzte meg és tapasztalhatóan nagy öröm és elismerés fogadta.

A mintegy másfél hónapig tartó rekonstrukció során az üzlet belső terei teljes mértékben megújultak: a korszerű üzletviteli elvek szerinti új elrendezés, új üzletberendezés, valamint új esztétikai elemek és – mindenekelőtt – alapterület növelés javította az átláthatóságot, emelte meg az üzlet színvonalát és a vásárlási élményt. Az üzlet eladótere jelenleg megközelítőleg 320 négyzetméter, ami mintegy 60 négyzetméterrel múlja felül a korábbi állapotot.

A Gödöllő COOP Zrt. a csömöri üzlet átalakításakor is követte a cég által már felújított, illetve új egységeinél jellemző arculatot. Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a bolt dekorálása során megjelenjenek lokális motívumok, figyelembe véve azt, hogy a COOP boltok – a csömöri különösen – lokális közösségi terekként is működnek. Az üzletben látható eredeti csömöri motívumok és dekoráció alkalmazásával a Gödöllő COOP Zrt. kifejezetten a helyi lakosságnak szeretne kedvezni.
A hagyományőrzésen túlmenően, a modernitás is megjelenik az üzletben: a vonalkódos rendszerű, nagy sebességű kasszák mellett alkalmazzák az integrált bolti kijelzőt, ami a vásárlók számára nyújt hasznos információkat, bemutatja a futó akciókat, valamint módot ad a COOP-üzletláncot és a Gödöllő COOP Zrt-t népszerűsítő információk és kisfilmek bemutatására is.


Példaértékű intézkedés volt a cég részéről, hogy az átalakítás alatti időben is üzemelt az üzlet raktárában kialakított átmeneti kisbolt, aminek révén – csökkentett választékkal ugyan, de – folyamatosan kiszolgálták a környékbeli lakosságot, ezáltal zökkenőmentes lehetett az alapvető élelmiszer ellátás.

A cég képviselőinek elmondása szerint az üzlet megújulása nem fejeződött be, hiszen tavasszal kezdődik az üzletépület külső felújítása, ami látványban és hangulatban szintén a hagyománykövetés jegyében valósul majd meg.
A Gödöllő COOP Zrt. valamennyi munkatársa reméli, hogy a megújult-megújuló üzletben örömüket lelik a csömöriek, akik vásárlói igényét immár új környezetben, de a korábbiakban megszokott odafigyeléssel és szeretettel hosszú távon tudja szolgálni az üzlet személyzete.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online