Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő is kedvezményezettje lesz az autópályák menti zajvédelmi programnak

2014-03-07 11:56:54

Gödöllőt is érintő bejelentést tett Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infrastruktúráért felelős államtitkára a tranzit utak melletti zajvédelmi program indításával kapcsolatos március 7-i sajtótájékoztatóján a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. M3-as autópálya 12-es kilométerénél (Szilasi-pihenő) található ügyfélszolgálati irodájában – adta hírül az MTI.
Az államtitkár tájékoztatása szerint az NFM az Új Széchenyi Terv 1,2 milliárd forintos forrásából, a jövő év végéig 7 kilométer hosszan, mintegy 27 ezer négyzetméter felületű, 3-5 méter magas zajvédő fal épül, javítva a gyorsforgalmi utak mellett lakók életminőségét.


Az M3-az autópályán Mogyoródnál és Gödöllőnél létesül zajvédő fal. Vécsey László, a térség országgyűlési képviselője kiemelte az M3-as mogyoródi szakaszán megépülő 3 kilométeres zajvédő falat. Gödöllőnél pedig az M31-es mellett húzódó 3 méter magas falat cserélik 5 méteresre, mivel a mostani nem ad elégséges védelmet. A Gödöllőnél az elmúlt években mért értékek kétszeresen haladták meg a két évtizeddel ezelőtti mutatókat. Videó forrása: kormány.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online