Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felismeri, hol van?

2014-02-13 09:08:15

Izgalmas játékra hív a gödöllői Civil Közösségi Ház – tájékoztatta hírportálunkat Benedek Ágnes, az intézmény koordinátora. Több tucatnyi szépséges fotó látható a falakon: szecesszió inspirálta furcsa figurák, kacskaringózó díszek, indák, színekben tobzódó üvegablakok, ismert és eldugott épületek apró és nagyobb részletei, határainkon innen és túl.
Vajon, felismerjük a látottakat? Van, ami mellett nap mint nap elmegyünk, mégis egy fotó döbbent rá, hogy nem emeltük elég magasra a tekintetünket.

Az élet, a művészet ezer apró csodájára világít rá a gödöllői Duflex Fotográfiai Stúdió kiállítása. Danis János, Kállai Mihály, Kondor Edit, Mészáros Annarózsa, Pető István, Tóth Péter és Winkler Csaba felvételei a múlt század fordulójának modern stílusát, a történeti múlttal tudatosan szakító szecessziót érzékletesen mutatják be az épületfotókon keresztül.


A kiállítás kedden és csütörtökön 12.30 és 15.30 óra között február végéig látható Gödöllőn, a Szabadság út 23. alatti civil házban. Iskolás csoportok számára helyszíni rajzolási lehetőséget kínálnak, előzetes egyeztetéssel. Bejelentkezés: (06-70) 605-4575. A belépés ingyenes!



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online