Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelési javaslattal zárult a gödöllői drogdílerek elleni nyomozás

2014-01-30 11:37:48

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott B. Renáta 24 éves, O. László 45 éves és L. János 38 éves gödöllői lakosok ellen kábítószerrel visszaélés bűntett, valamint R. Ákos 20 éves gödöllői lakos ellen kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2012. évtől kezdődően napi rendszerességgel értékesítettek Gödöllő területén különféle kábítószereket. A beszerzett adatok alapján a gödöllői rendőrök 2013. február 9-én egy összehangolt akció keretében elfogták B. Renátát, O. Lászlót és L. Jánost. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a rendőrök különböző kábítószer gyanús porokat, valamint tablettákat találtak és foglaltak le. A lefoglalt anyagokról az igazságügyi szakértő megállapította, hogy kábítószernek minősülnek. A 24 éves nőt és a két férfit a rendőrök gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették, majd az illetékes bíróság 2013. február 11-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

A nyomozás során a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Ákost, aki 2012-ben több alkalommal vásárolt kábítószert L. Jánostól.
A gyanúsítottak ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére.Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online