Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az Invitel idén is díjazza az innovációt

2014-01-29 09:16:28

Ötödik alkalommal hirdeti meg az Invitel innovációs pályázatát, az InnoMax Díjat, ami az elmúlt években igazi innovációs seregszemlévé nőtte ki magát. A 2014-es pályázat két új elemmel is bővül: egyrészt idén már nemcsak a változásra nyitott vállalkozásokat és fiatal fejlesztőket várják, hanem civil, például karitatív szervezetek is nyerhetnek támogatást az Inviteltől. Másrészt a díj mellé 1 millió forint értékű médiacsomag is jár a győzteseknek.

- Az a tapasztalatunk, hogy különösen az induló és kisebb vállalkozások számára a nyilvánosság biztosítása legalább annyira segít a siker elérésében, mint a tőke vagy az eszközök. Az Invitel célja, hogy a nyereményen kívül így még további lehetőséget adjon a legjobbaknak, hogy a szélesebb közvélemény számára is megmutathassák tudásukat és azt, amire büszkék - fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív vezérigazgatója.
Az InnoMax Díjra jelentkezni ezen a weboldalon, egy egyszerű űrlap kitöltésével tudnak az érdeklődők. A jelentkezési határidő március 31. A pályázatokról idén is szakmai zsűri dönt.

Ugyancsak a pályázati lehetőségek bővülését jelenti, hogy az InnoApps Díjra idén már nem csak diákok és hallgatók pályázhatnak, hanem olyan fejlesztők is, akik nem vesznek részt iskola rendszerű képzésben, de még nem múltak el 30 évesek. Az InnoAppson ismét két kategóriában zajlik a verseny: a „Szórakozz” kategóriában a könnyedebb témájú, a szabadidő igényes és tartalmas eltöltéséhez kapcsolódó, a „Ne szórakozz” kategóriában pedig a komolyabb hangvételű, munkához kötődő fejlesztéseket várják. Ez utóbbi versenyben a zsűri dönt majd, míg a Szórakozz kategóriára idén is az Invitel Facebook oldalán lehet majd szavazni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online