Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újra Vécsey Lászlót jelöli a gödöllői körzetben a Fidesz

2013-12-10 12:06:10

December 9-i ülésén a Fidesz Országos Választmánya véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselőválasztáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát.

A kormánypárt országos választmánya szerint a jelöltek mindegyike erős felelősségtudattal, megfelelő felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy kitartóan képviselje a magyar emberek érdekeit a következő parlamenti ciklusban. A képviselőjelöltek mindegyike elkötelezett abban, hogy megvédje Magyarország eddigi teljesítményét, és segítse a magyar családokat a további megerősödésben – olvasható a Fidesz honlapján.

Amint arra számítani lehetett, a gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerületben a 2010-ben 51,15 százalékos támogatottsággal elsőkörös győzelmet aratott és ezzel egyéni mandátumhoz jutott Vécsey László lesz a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje. A gödöllői születésű Vécsey László szeptemberben töltötte be 55. életévét, családos és négy gyermek édesapja. Szada polgármestere. Végzettségét tekintve építőmérnöki diplomával rendelkezik, amit 1982-ben a Moszkvai Autóközlekedési Egyetem Autóutak szakán szerzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online