Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Varga Attilát is lehet támogatni az Év példaképe szavazáson

2013-12-09 13:12:46

Varga Attila révén gödöllői résztvevője is van a Példakép Alapítvány által indított internetes szavazásnak. A civil szervezet azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. A beérkezett jelentkezések értékelése után a szakmai zsűri 50 példakép-jelöltet nevezett meg.

Köztük Varga Attila Európai Kőfaragó Mestert, a 33 éves, háromgyermekes édesapát, aki Gödöllőn él és dolgozik. Kőszobrász és díszítőszobrász tanulmányait a Bokányi Dezső Építőipari és Díszítőművészeti Szakközépiskolában végezte. A kőfaragó végzettséget négyéves, a díszítőszobrász szakmát kétéves gyakorlati képzés után szerezte meg. Attila a családi vállalkozásnál, a Varga és Fiai Kft-nél eddig eltöltött több mint egy évtized alatt széles körű szakmai tapasztalatra tett szert. Az Európai Kőfaragó Mester címet Brüsszelben szerezte meg, ahol német nyelven védte meg kőfaragó-mesteri diplomamunkáját. Magyarországon eddig csak ő rendelkezik ezzel a titulussal.
Munkája során – a számára kiemelt fontosságú szobrászati és belsőépítészeti munkák mellett – síremlékkészítéssel, épületrestaurálással, parki-kerti kőbútorok készítésével és egyéb épületmunkákkal foglalkozik. Attila rangos kőfaragó-versenyeken is rendszeresen indul, alkotásaival már számos díjat nyert el. Az országban több, általa készített kül- és beltéri műtárgy is található: ezek egyike a Szent István Egyetem gödöllői épületének főbejáratnál lévő lépcsőház védett részén tavaly novemberben felavatott Szent István mellszobor.

Hogy Varga Attila lehessen az Év példaképe, szavazatok szükségesek. Aki voksával támogatni szeretné a gödöllői jelöltet, itt teheti meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online