Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egri siker a 63 gólos gödöllői tűzpárbajban

2013-12-08 18:19:01

NB I/B. Keleti-csoport, 12. forduló:
Gödöllői KC – SBS Eger Eszterházy SZSE 25-38
(9-15)

Bartos Gábor csapatának az előző fordulóban a Fradi otthonában szerzett egy ponttal sikerült feliratkoznia a csoport tabellájára. A további kibontakozás akár folytatódhatott volna, ha a gödöllői legények sorsolása nem olyan peches, hogy az utolsó két fordulóban az éllovasokkal kell meccselnie városunk alakulatának. Az őszi idény utolsó hazai ütközetén a pillanatnyilag listavezető egrieket fogadta a GKC együttese.

A két pont sorsa gyakorlatilag már az első játékrészben eldőlt. A magassági fölényben és gyorsabban játszó vizitálók rendszeresen szétzilálták a gödöllői védőfalat, és kialakított helyzeteiket jó százalékkal értékesítették. Városunk csapatának tagjai többször kísérleteztek eredménytelenül a beállós megjátszásával, mivel a középre tuszkolt labdára rendre lecsaptak a fekete mezes egriek, majd lerohanásaikat gólra váltották.


A második játékrészben igazi adok-kapok alakult ki a két társulat között. Egyik fél sem pazarolt el sok energiát a védekezésre, így látványos, főként átlövésből és szélről elért találatokkal araszoltak előre a riválisok. A tűzpárbajból – egy-egy gödöllői kapusbravúrt leszámítva – a Heves megyeiek jöttek ki jobban, ezáltal magabiztos diadallal tudták le a találkozót a csupán eseti felvillanásokra képes gödöllőiekkel szemben.

A Gödöllői KC csapata 1 ponttal, 281-350-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a tabellán. Az évad utolsó, december 14-én, szombaton 18 órától esedékes fordulójában a második helyen álló Balmazújváros otthonába látogat a GKC egysége.

Juniorok: Gödöllő – Eger 35-20
Újabb rangadóra készültek a gödöllői fiatalok, mivel a két csapat egyaránt 14 ponttal várta a találkozót. A különbség mindössze annyi volt, hogy a vendégek egy mérkőzéssel többet játszottak.  Városunk csapatának tagjai tisztában voltak vele, hogy sikerük a dobogós pozíció felé tolja őket. Ezt szem előtt tartva, semmit sem bíztak a véletlenre és lehengerlő játékkal szerezték meg a győzelmet.

A gödöllői juniorok 16 ponttal, 339-296-os gólkülönbséggel az 5. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online