Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hómunkásokat toboroz a VÜSZI Kft.

2013-12-05 08:59:32

Alkalmi hómunkásokat alkalmaz a gyalogos közterületek, parkolók, utak, járdák hó munkanapokon történő eltakarítására a Gödöllőn városgondnoki teendőket is ellátó VÜSZI Kft – olvasható a társaság honlapaján. A rendkívüli időjárási viszonyok esetén berendelhető jelentkezőknek nettó 500 forintos órabérért fizetnek.

Hómunkásnak regisztrálni a VÜSZI ügyfélszolgálati irodáján (Gödöllő, Dózsa György út 12., telefon: 06-28/410-295, email: ugyfelszolgalat@vuszikft.hu) lehet. A regisztrációhoz személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adóigazolványát, TAJ-kártya szükséges.

Amennyiben rendkívüli hóhelyzet áll elő a városban, a cég ügyeletese reggel 6.30 és 7 óra között telefonon keresi az alkalmi munkára jelentkezőket, akiknek ezt követően – megfelelő téli ruházatban – 8 órára be kell menniük a VÜSZI Kft. Dózsa György út 69. szám alatt lévő telepére. A munkavégzéshez elengedhetetlen szerszámokat, láthatósági mellényt a társaság biztosítja, és a munkások napközben forró teát is kapnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online