Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Amit a Curves-tagdíjon megspórolsz, költsd el karácsonyra!

2013-12-02 09:37:55

Decemberben is különleges programokkal várja a hölgyeket a Curves-hálózat gödöllői, Szent Imre utca 6/b. szám alatt (Kossuth Lajos utca sarkán) található női edzésklubja. Folytatódik a november útjára indított próba edzéshét, valamint új, az év utolsó hónapjában esedékes, Amit a Curves-tagdíjon megspórolsz, költsd el karácsonyra! elnevezésű akciót ajánlanak.

Málnási Csizmadia Éva, az egység vezetője arról tájékoztatott, hogy a kivételes alkalmak nem csak klubtagjainak szólnak, hanem azoknak is, akik eddig még nem jártak náluk. Az idei esztendő utolsó hónapjában több ok miatt is érdemes lesz felkeresni a klubot, ahol december 6-án, pénteken Mikulás napi bolondos edzést tartanak. December 13-án, pénteken Luca napi búzavetés, december 14-én, szombaton pedig adventi nyílt nap szerepel a programban.

A szakmai tanácsadások közül aktualitásnak számít a Curves karácsonyi receptfüzete, amiből – egyebek mellett – megtudható, miként készíthetjük el egészségesen az ünnep hagyományos ételeit, és újdonság a kultúra jegyében indított szolgáltatás, a Curves-könyvtár.

Ami decemberben sem változik: hétfőnként „rocky reggelre” várják az érdeklődőket, akik rock and roll zenére tölthetik el vidám edzésüket. Keddenként meghosszabbított nyitva tartást kínál a klub, így 20 óráig fogadják a látogatókat. Szerdánként „szoknya szerda” szerepel a programban, csütörtökönként pedig nyílt edzésnap, amire mindenki elhozhatja a barátnőjét is ingyen edzeni. Péntekenként „pizsama péntek” az ajánlat, és hetente két alkalommal intenzív erőstő edzést tartanak haladóknak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online