Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői és domonyvölgyi lovasbázis a CNN utazási ajánlatában

2013-11-25 17:38:20

Tizenegy dolog, amit tudni kell, mielőtt Magyarországra látogat – ezzel a címmel jelent meg a napokban Robin Marshall írása a CNN internetes nemzetközi kiadásának utazási rovatában. A cikk szerzője korábban a Budapest Sun felelős szerkesztője volt.

Robin Marshall országunk tizenegy – szerinte fontos – ismérvét vázolja fel, hogy kedvet csináljon a tengerentúli turistáknak. Szellemes gondolatoktól sem mentes ajánlójában szót ejt a Balatonról, mint Közép-Európa legnagyobb taváról. Ezen kívül érdemesnek tartja megemlíteni a fürdőruhák szükségességét, a magyarok okosságát, leleményességét megtestesítő feltalálásokat, a magát magyarnak tartó, de magyarul nem beszélő Liszt Ferencet, szócsatákká fajuló sajátos politikai szokásainkat, a nemzeti ételnek tekinthető gulyást, a fűszerpaprikát, a sörrel való koccintás 150 éves moratóriumát és a magyarok sport iránti őrületét.

A cikk a magyar lovashagyományokkal fejeződik be, utalva a honfoglalásra és a huszárokra is. A napjainkban létező látványosságok közül pedig két, városunk közelében lévő lovasbázist ajánl az utazni vágyók figyelmébe.
Az egyik a fogathajtásban együttesen tizenhatszoros világbajnok Lázár-testvérek által működtetett domonyvölgyi lovaspark, a másik pedig a Gödöllőn, a Repülőtéri úton található Hilltop Farm.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online