Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beadható a komplex fejlesztési pályázat

2013-11-25 11:57:23

Akár 50 százalékos támogatás nyerhető a mai naptól beadható pályázaton mikro-, kis- és középvállalkozások számára komplex vállalati technológiai fejlesztésre Közép-Magyarországon. A gödöllői vállalkozók is élhetnek a lehetőséggel.

Kizárólag Pest megyében és Budapest területén megvalósuló fejlesztés támogatható a kiíráson, amire a pályázatokat november 25-től forráskimerülésig, de legkésőbb december 9-ig lehet benyújtani – olvasható az Accessio Menedzsment által kiadott sajtóközleményben.

Támogatás igényelhető a kis-és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseire: eszközbeszerzésre, információs technológiai (IT) fejlesztésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra maximum az összes elszámolható költség 50%-áig, gyártási licenc, know-how beszerzésére legfeljebb 10%-ig, piacra jutásra, vállalati HR fejlesztésre, tanácsadás igénybevételére, valamint minőség- és környezetirányítási rendszerek beszerzésére külön-külön maximum 5%-ig.
A vissza nem térítendő támogatás összege minimum 15 millió, maximum 200 millió forint lehet, aminek mértéke Pest megyében az összes elszámolható költség 30-50%-a, Budapesten az összes elszámolható költség 10-30%-a.

A pályázati kiírásra legalább kettő lezárt üzleti évvel rendelkező, kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek és egyéni vállalkozók pályázhatnak, olyanok, amelyek létszáma az utolsó lezárt üzleti évben legalább 1 fő volt.
A pályázónak vállalnia kell – a projekt befejezési évét közvetlenül követő 2 üzleti évben – a létszámtartást és személyi jellegű ráfordításainak növekedését, valamint 1-1 esélyegyenlőségi és környezeti fenntarthatósági intézkedést – nyilatkozta az Accessio Menedzsment ügyvezetője, Németh Ákos.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online