Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rossz passzban a pontmentés kapujában

2013-11-24 16:37:30

NB I/B. Keleti-csoport, 10. forduló:
Gödöllői KC– Hajdúnánás-Robzol 2000 KS 22-23
(9-9)

Talán most végre megtörik a jég, és a Gödöllői KC csapata megszerzi első pontját, netán pontjait a bajnokságban. A derűlátásra okot adhatott, hogy a 11. helyen álló vendégek nem tartoznak a verhetetlen kategóriába sorolható formációk közé
a csoportban.


Kifejezetten jól kezdte a találkozót Bartos Gábor csapata, ám a szünetre elfogyott a többgólos hazai előny. A második játékrészben már nem tudtak számottevően ellépni egymástól a riválisok, így izgalmas véghajrá döntött a pontok sorsáról.
Mintegy 25 másodperccel a lefújás előtt a vendégek jutottak vezetéshez, majd a gödöllői ellentámadás során az egyik hajdúnánási játékos kétperces büntetést kapott. Tizennégy másodperce maradt a GKC-nak, hogy egyenlítsen. A vendéglátók vészkapust küldtek a pályára, hogy kettős emberelőnyben támadjanak. A labdajáratásba azonban hiba csúszott, a védők gyűrűjéből kitörni próbálkozó beállós felé passzolt labdát a fehér mezes vizitálók elhalászták, és megőrizték minimális különbségű előnyüket.

A Gödöllői KC csapata 0 ponttal, 230-286-os gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a tabellán.

Juniorok: Gödöllő – Hajdúnánás 25-20
Kötelező volt a dobogós helyezéssel kacérkodó gödöllői fiatalok győzelme az utolsó előtti pozícióban tanyázó hajdúnánásiak ellen. Nem is remegett meg a mieink keze, ezáltal magabiztos hazai diadallal zárult az ütközet.

A gödöllői juniorok 14 ponttal, 288-253-as gólkülönbséggel az 5. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online