Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szadán is tiltakoznak a CBA-tulajdonosok akciója ellen

2013-11-19 13:03:00

Minden választókerületre kiterjedő, országos tiltakozó megmozdulást szervez a Demokratikus Koalíció (DK) a CBA-tulajdonosok akciója ellen. A gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerület DK-s aktivistái a CBA Szada Center épülete előtti parkolóban demonstrálnak november 20-án, szerdán 10.30 órától.

A Varju László pártigazgató által kiadott mozgósítás – többek között – arra hivatkozik, hogy a CBA üzletlánc tulajdonosai körlevélben intéztek nyomatékos felhívást dolgozóikhoz, hogy vegyenek részt az október 23-i békemeneten, majd azt követően a Fidesz rendezvényén és hallgassák meg Orbán Viktor beszédét. Tekintettel arra, hogy az állásukat féltő dolgozók nyilvánvalóan nincsenek abban a helyzetben, hogy egy ilyen „felhívásnak” ne engedelmeskedjenek, lényegében állásvesztéssel fenyegetve kényszerítették erre őket. Varju szerint a levél ráadásul gyalázkodó jelzőkkel illet, és gyakorlatilag hazaárulónak nevez minden magyart, aki nem ért egyet Orbánnal és a Fidesszel.
A DK vezető politikusa úgy véli: eddig, és ne tovább! Elegünk volt! Elegünk volt a vádaskodásból, elegünk volt a mocskolódásból, elegünk volt a kirekesztésből, elegünk volt a gátlástalan Fidesz-propagandából! Elegünk volt a megfélemlítésből, a dolgozók kiszolgáltatottságából!
A párt azok részvételére számít, akiknek már szintén elege volt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online