Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jövőre megmerevednek a gödöllői piac bérleti díjai

2013-11-13 13:22:26

Vilhelm Ferenc, a Gödöllői Piac Üzemeltető és Szolgáltató Kft. ügyvezetője olyan javaslattal élt a tulajdonosi jogokat gyakorló képviselőtestület tagjainak, hogy 2014. január 1-jétől ne változzon a városi piacon jelenleg érvényes – idén januártól átlagosan 4,02 százalékkal mérsékelt – helyiségbérleti díjak nettó összege.

Indítványát azzal indokolta az igazgató, hogy a jelenlegi kínálat fenntartása, megőrzése csak így oldható meg, és az intézkedés nem veszélyezteti a piacot működtető társaság biztonságos gazdálkodását. A legolcsóbb üzletért nettó 37 ezer forintot kell kifizetni a bérlőnek havonta, a legdrágább kereskedelmi egység bérleti díja pedig havi, nettó 355 ezer forintos kiadást jelent a vállalkozónak.

Jövőre nettó 85 ezer forint marad az éves-, és nettó 50 ezer forint a féléves asztalbérleti díj. Aki havi rendszerességgel kívánja fizetni a piac-csarnokban és a külső téren lévő őstermelői pultok díját, annak nettó 8.500 forintos kiadással kell számolnia. A napijegyes asztalhasználat 2014-ben is 700 forintba kerül.

Az objektum alatti mélygarázsban a parkolás óradíja 200 forint lesz a következő esztendőben is, míg a napidíj összege 500 forint marad. Az üzletbérlők továbbra is havi, nettó 6 ezer forintért parkolhatnak a föld alá süllyesztett garázsban. A heti bérletért 2014-ben is nettó 4.500 forintot, a haviért 15 ezer forintot, a negyedévesért 35 ezer forintot, a félévesért 60 ezer forintot, az évesért pedig 95 ezer forintot kérnek el az autósoktól.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online