Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fagyállóval ölt a meglopott borosgazda

2013-11-04 09:47:22

A HavariaPress értesülése szerint több embert szállítottak súlyos mérgezéssel kórházba az utóbbi napokban a gödöllői járás egyik településéről, Vácszentlászlóról. Valamennyien etilén-glikollal megmérgezett bort ittak. A bort egy férfitól vásárolták, illetve kapták. A bort a férfi egy gazdától lopta. Folyamatosan dézsmálta a rendszeresen feltört pincében a hordókat. A borosgazda, megelégelve a sorozatos lopást, fagyálló folyadékkal megmérgezte a borát.

A borból fogyasztók közül hatan kerültek kórházba. Egyikük – a lopott bort áruló tolvaj – olyan súlyos egészségkárosodást szenvedett, hogy az orvosok már nem segíthettek rajta. Több napig küzdöttek az életéért, de hiába, a férfi meghalt. A rendőrség emberölés kísérletével gyanúsítja a meglopott gazdát.

November 5-ére kiderült: a rendőrség tényleg nyomoz, méghozzá emberölés bűntette miatt, és ismeretlen tettes ellen. Azt azonban nem erősítették meg, hogy az áldozat maga a tolvaj lett volna, és azt sem, hogy a borban volt a méreg. November 7-én újabb fordulat következett az ügyben: a 37 éves V. Pált emberölés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A vácszentlászlói férfi elismerte tettét. Ellene szabadlábon hagyása mellett folyik tovább az eljárás.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online